Hieman keskiyön jälkeen kirjoittelen eli vuorokausi on teknisesti vaihtunut.

Tuo Bacardipullon jämä on vainonnut minua monta päivää. Päätin ottaa vainoajasta voiton vain huomatakseni, että vainoajan vaikutus kasvaa eksponentiaalisesti kunhan se on sisäistetty tuoremehun kera riittävän vahvana seoksena. Elikä päissään kirjottelen

Tänään en ole aktivoitunut juuri mihinkään fyysiseen aktiviteettiin. Olen viettänyt hälyttävän suuren osan vuorokaudesta TV-viihteen parissa. TBBT, House MD, Scrapheap Challenge, The Universe, the lot. Jospa sitä huomenna kävisi ulkonakin.

Musiikkiprojekti etenee ja etenee. Toivottavasti etenee vielä lisää. Viilasin kitaran tallaluun liian ohueksi, ja nyt sillä ei voi soittaa kuin 9. nauhan alapuolelta, mutta sieltä todella kevyesti! Jos olisin rikas, ostaisin sähkökitaran ja uuden akustisen. Jos on riittävän monta esinettä, löytyy jokaiseen tilanteeseen sopiva. Jos ei ole riittävän montaa, niin ei löydy, hä

Olisikohan ideaa pyytää keikkapaikasta, että he järjestäisivät keikkapäivälle ilmaisen sisäänpääsyn? Tappiotahan se pulju siinä kuitenkin tekee, mutta emme mekään rahaa siitä halua. Ei sitä rahaa saisi niin pajoa että sen haluaisi, kuitenkaan.

Joulukuussa on ainakin yksi keikka, jolle haluan. The Sounds Oulussa. Torstaipäivänä. Jos ei ole sitoumuksia muuanne, menen sinne.